Lector



18 sept 2012

ATTENTAT SONORE (LIMOGES - FRANCIA) + FEEL THE SEED (PALAFRUGELL - XPAIN) CONCIERTO MAS INFO DE LAS BANDAS - 21 SEPTIEMBRE 2012 - SANT FELIU DE GUIXOLS (X-PAIN)



EL FRENOPATIC RADIOSHOW NOS INVITAN A ESTE CONCIERTO...
PARA EL 21 DE SEPTIEMBRE ....
AQUI LO QUE NOS ENVIARON...ESTA EN CATALAN..
.PERO SE ENTIENDE PERFECTAMENTE....

INVITAD@S ESTAIS !!!!!

Molt bones a tothom! només recordar-vos que aquest proper Divendres 21 de Setembre, per tota aquella gent amant de la música underground i del Punk-Rock, hi ha aquest esdeveniment:

Atzavara Club i El Frenopàtic Radioshow, tenen el plaer de convidar-vos al concert de:

ATTENTAT SONORE (Limoges, FR.)
+
FEEL THE SPEED (Palafrugell, CAT.)


DIVENDRES 21 DE SETEMBRE 
21:30 Hores

5 €
 (entrada destinada a les despeses dels grups, quedi clar!)
TZVR CLUB: Carretera de Palamós, 266, 
17220 - Sant Feliu de Guíxols

ATTENTAT SONORE
Attentat Sonore: Formats al 1988 a Llemotges, França, aquesta veterana banda de Punk-rock sempre lligada a l'"Underground", amb el seu guitarra fundador en el grup, ha passat per diferents etapes i canvis de formació al llarg de la seva història: (veure'n més: http://www.attentatsonore.com/history.htm)
 
Ha participat en molts recopilatoris i compilacions, i ha editat fins a 4 Ep's, 3 dels quals splits,  com ara amb els mítics Scraps de França, i més recentment amb els carismàtics, Millions of Dead Cops (M.D.C.). També ha editat diferents vinils, tenen un 10'' i un parell de Lp's, així com un Cd split amb els colombians, Fertil Miseria. (veure'n més: http://www.attentatsonore.com/disco.htm)

Veuen de les fonts del punk en un ampli espectre sonor d'influències tant britàniques com americanes, les seves lletres són polítiques enfocades des d'una visió anarquista. Canten tant en francès com en anglès, a dues veus, veu fèmina, veu mascle. Per escoltar-los:

Últim disc: http://attentatsonore.bandcamp.com/
Split amb els M.D.C.: http://tupatutupa.bandcamp.com/album/tupa-2-attentat-sonore-millions-of-dead-cops-split-7-ep-sold-out

Aquí us deixo amb la seva pròpia pàgina web: http://www.attentatsonore.com/

---------------------------------
FEEL THE SPEED
Feel The Speed: jove banda provinent de Palafrugell (recordeu La Bòbila...). Aquest quartet amb un punk accelerat, em recorden a bandes de Barcelona dels 80's, amb un toc hardcorià. Devots del món del patinet, les cerveses i el punk fet a la Costa Brava. Tenen editada una demo de l'Abril del 2012, amb un so bastant precari, però tot plegat molt "Do It Yourself" que podeu descarregar-vos en aquest enllaç
http://www.mediafire.com/?1ku47zl58j6p2z5
També els podeu escoltar via myspace:
 http://www.myspace.com/feelthespeedband
O bé per les noves tecnologies en el seu propi "carallibre" (facebook):

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Espacio creado para la critica constructiva dentro de la comunidad punk/libertaria mundial, publicidadades fuera de lugar o mensajes que fomenten una guerra de pandillas seran eliminados // This is a space created for constructive criticism within the worldwide punk/libertarian community. Ads and promotions that don't belong or messages that will encourage gang wars will be eliminated.